Sommerkoncerter i Brahetrolleborg kirke 2019

Torsdag den 27. juni kl. 19.30: organist Tore Bjørn Larsen, Sct. Nikolai kirke i Svendborg, giver koncert på det fornemme orgel i Brahetrolleborg kirke. Gratis adgang.

Tirsdag den 16. juli kl. 19.30: koncert med en af Danmarks førende cellister Morten Zeuthen og Brahetrolleborg kirkes organist Ian Heilmann. Gratis adgang.

Torsdag den 25. juli kl. 19.30: Det er lykkedes at engagere et internationalt topnavn fra den klassiske musiks verden: domorganist Giulia Biagetti fra domkirken i Lucca i Italien, som giver orgelkoncert. Entré kr 50,-

Torsdag den 8. august kl. 19.30: her venter en stor kor-oplevelse, når Vor Frue Kantori fra Svendborg giver koncert under ledelse af Povl Chr. Balslev. Gratis adgang.