Julen 2018

I forbindelse med advent og jul sker der jo lidt ekstra ud over de faste gudstjenester:

Fredag den 30. november kl. 17.00 i Ø. Hæsinge kirke: Familiegudstjeneste "Mens vi venter på december" med risengrød bagefter i forsamlingshuset.

Søndag den 2. december kl. 14.30: Familiegudstjeneste i Krarup kirke, inden vi sammen går hen til tænding af adventskransen i gadekæret i Krarup.

Torsdag den 13. december kl. 19.00: Vi synger julen ind i Brahetrolleborg kirke, med Luciaoptog, de tre kirkesangere, julesalmer og fortælling, orgelmusik og Rasmus Fribo, der medvirker på saxofon.

Søndag den 16. december kl. 10.30: julesangsgudstjeneste i Krarup kirke. Trompetist Mads Lunde medvirker.

Søndag den 16. december kl. 16.00: Julesangsgudstjeneste i Ø. Hæsinge kirke. Trompetist Mads Lunde medvirker.

Søndag den 23. december kl. 10.30: Julesangsgudstjeneste i Brahetrolleborg kirke. Brahetrolleborgkoret medvirker.