Arrangementer 2016

Ønske-sangaften i Ø. Hæsinge

Torsdag den 29. september kl. 19.30. Ønske-sangaften i Ø. Hæsinge kirke.

Foredragsaften i Krarup

Torsdag den 27. oktober kl. 19.30: Foredragsaften i Krarup forsamlingshus med organist og lic.scient Ian Heilmann. Titlen er ”Atomer, kirkemusik og naturens mangfoldighed”.

Ian vil fortælle om sit noget omskiftelige liv som atomfysiker, kirkemusiker og naturentusiast.

Ind imellem skal vi synge sammen.

Orglets fødselsdag

Søndag den 20. november kl. 16.00 fejrer vi Orglets fødselsdag i Brahetrolleborg kirke med en (orgel)musikgudstjeneste.

Adventsmusikgudstjeneste i Ø. Hæsinge kirke

Søndag den 27. november kl. 19.30 i Ø. Hæsinge kirke. Vore to dygtige kirkesangere Gitte Hviid og Dorthe Østertoft synger advents- og julesalmer. Efter gudstjenesten er der adventshygge i forsamlingshuset med mere julesang.

Mens vi venter på december

Familiegudstjeneste i Ø. Hæsinge kirke onsdag den 30. november kl. 17.30. Bagefter er der risengrød til alle i forsamlingshuset.

Adventskoncert i Krarup kirke

Torsdag den 1. december kl. 19.00 (bemærk tidspunktet!) er der adventskoncert / musikgudstjeneste i Krarup kirke. I år medvirker sangerinden Helle Lynge. Bagefter er der gløgg og æbleskiver i forsamlingshuset.

Julekoncert i Brahetrolleborg kirke

Mandag den 5. december kl. 19.30. Koncert med Septimuskoret under ledelse af Ole Kongsted og en strygerkvartet under ledelse af Benjamin Christensen. Programmet består af kendt julemusik og uropførelser af værker af Ole Kongsted. Entré!

Vi synger julen ind i Brahetrolleborg kirke

Vores traditionelle syng-julen-ind arrangement løber i år af stablen torsdag den 8. december kl. 19.00. Med Luciaoptog, korsang, solosang, julemusik og julesalmer.

Julesangsgudstjeneste med Brahetrolleborgkoret

Søndag den 18. december kl. 16.00 i Brahetrolleborg kirke. Bagefter er der gløgg i Hospitalet.