Denne uge i vore kirker

På søndag den 3. juli kl. 14.00 er der gudstjeneste i Brahetrolleborg kirke v/ sognepræst Torkil Jensen, V. Åby.

Sognepræst Ole Buhl Nielsen holder ferie i perioden torsdag den 30. juni - mandag den 11. juli. Embedet passes da af sognepræst Torkil Jensen, tlf. 62 61 64 20, mail: toje@km.dk

Tre sommerkoncerter i Brahetrolleborg kirke

Vi lægger nyt tag på Brahetrolleborg kirke

Sommertid er også kirketid

Hen over sommeren holder de fleste nogle ugers sommerferie og det er vi også mange præster, der gør :-) Men fortvivl ikke… der bliver stadig holdt gudstjenester i sommertiden. Måske ikke helt så hyppigt og måske ikke lige søndag formiddag alle steder. I kirkernes våbenhuse ligger en pjece, der hedder Sydfynske kirker. Her er der en oversigt over gudstjenestetider og koncerter hen over sommeren og som bonusinfo lidt om den enkelte kirkes historie.

Jeg vil gerne opfordre til at bruge en sommersøndag eller to (eller flere) på at gå i kirke, og kom meget gerne til gudtjenesterne i vore egne kirker. Men hav også gerne en kirkepjece liggende og lad inspirationen og tilfældet råde: hvor skal vi gå i kirke henne i dag? Det kan være en god oplevelse at komme i en kirke, man ikke har været i før, og måske høre en præst, man ikke har stiftet bekendtskab med før. Måske ligger der en kafé eller et ishus på vejen, så man kan få en tur ud af det.

God (kirke)sommer!

Alle ønskes en god og velsignet uge!

Ole Buhl Nielsen, sognepræst

Pjecerne ligger til fri afhentning i pastoratets kirker

Dagens Ord

Få et ord med til dagen og vejen: www.dr.dk/dagensord